پنهان نیوز : برنامه هستهای را متوقف نمیکند اما شاید به اپوزیسیون روحیه بدهد و موسوی و کروبی فاتحه فتنه را خواندند اخبار ویژه امروز روزنامه کیهان را تشکیل میدهد.
به گزارش پایگاه خبری پنهان، اخبار ویژه امروز روزنامه کیهان به شرح زیر است:
*موسوی و کروبی فاتحه فتنه را خواندند
بیانیه مشترک دو تن از سران فتنه مبنی بر لغو راهپیمایی در سالگرد انتخابات ریاست جمهوری، آشفتگی در اردوگاه ضدانقلاب را مضاعف کرد.
کیهان روز پنج شنبه پیشاپیش خبر داده بود ارائه درخواست مجوز راهپیمایی در ۲۲خرداد از سوی چند گروه مدعی اصلاحات به امید مخالفت وزارت کشور با این درخواست بوده و آنها نگرانند با درخواست مذکور موافقت شود که آنگاه منجر به یک آبروریزی بزرگ در زمینه نمایش ریزش نیروها خواهد شد.
کیهان همچنین خبر داده بود: به خاطر نگرانی از ریزش نیرو بنا شده درخواست مجوز به گونه ای ناقص تهیه شود تا همین نواقص بهانه زیادی برای رد درخواست راهپیمایی باشد. بخش بعدی پروژه صدور بیانیه ای از سوی سران فتنه است که در آن اعلام خواهند کرد چون وزارت کشور مجوز راهپیمایی نداده ما برای پیشگیری از سرکوب جنبش در روز ۲۲ خرداد هیچ گونه راهپیمایی خیابانی نخواهیم داشت.
ساعاتی پس از این خبر، موسوی و کروبی طی بیانیه مشترکی اعلام کردند: جهت حفظ جان اعلام می کنیم راهپیمایی پیش بینی شده برگزار نخواهد شد. بنابر اخبار رسیده از سازماندهی مجدد افراطیون در جهت یورش به مردم، از معترضان می خواهیم خواسته خود را از مجاری کم هزینه تری دنبال کنند.
این موضع منافقانه درباره حفظ جان و مال مردم در حالی است که فتنه گران در اوج آشوب ها به رغم عدم دریافت مجوز بارها سعی کردند آشوب خیابانی راه بیندازند اما هر چه زمان بیشتری سپری شد و حقایق آشکار شد، خیابان هم صحنه واقعی ریزش بدنه فتنه شد و به همین دلیل فتنه گران ترجیح دادند اردوکشی خیابانی را تعطیل کنند که البته در تحلیل های رسانه های ضدانقلاب هم قید شده است.
اما عقب نشینی آشکار سران فتنه، مانند یک شوک بزرگ در محافل ضدانقلاب عمل کرد. شبکه دولتی بی بی سی انگلیس که همواره نقش آتش بیار معرکه را ایفا کرده با اطلاع از این شوک و سرخوردگی بزرگ، کسانی چون عبدالکریم لاهیجی، عباس صیلانی، شیرین عبادی، احمد سلامتیان و مسعود بهنود را به عرصه فراخواند تا از قول آنها به توجیه و تأویل بیانیه اخیر موسوی بپردازند و مانع از سرخوردگی بیشتر در میان فتنه گران شوند.
بی بی سی اگرچه می کوشید چنین القا کند که لغو راهپیمایی، نشانه قدرت فتنه گران است نه ضعف آنها، اما در عین حال از قول عبدالکریم لاهیجی (از عناصر وابسته به گروهک تروریستی منافقین) اذعان کرد: مردم حاضر نیستند حداکثر هزینه را برای مبارزه بپردازند و سران جریان سبز با توجه به موازنه قوا باید شیوه ای انتخاب کنند که کمترین تلفات و ضایعات را داشته باشند که موجب سرخوردگی نشود.
مسعود بهنود سلطنت طلب هم به بی بی سی گفت: مدتهاست درباره کارایی اعتراض خیابانی بحث هست. اکثر کسانی که تجربه و مطالعه کافی داشتند معتقد بودند اعتراض های خیابانی دیگر کارایی ندارد چون حکومت تمام نیروهایش را بسیج کرده و هزینه حضور در خیابان را بالا برده است و احساس پیروزی می کند چون سطح خیابان را پاکسازی کرده است. نظر غالب مصلحت اندیشان این است که از اینجا به بعد باید کار خیابانی را تمام شده دانست.
احمد سلامتیان از عناصر وابسته به بنی صدر و منافقین هم گفت: اپوزیسیون سبز دیگر مسئله اصلی را در زد و خورد و وزن کشی خیابانی نمی بیند.
اما بازتاب واقعی سردرگمی سران فتنه آن چیزی نبود که بی بی سی وانمود می کرد. به نحوی که عناصر ضدانقلاب فعال در سایت صهیونیستی بالاترین، با وجود تلاش برای توجیه عقب نشینی موسوی و کروبی، نوشتند: «دوباره داریم میشیم عین روزهای بعد از ۲۲بهمن که همه فریاد شکست سر دادیم. لحظه ای آرام باشید و فحش ندهید و بی حرمتی نکنید. روزهای بعد از ۲۲بهمن هم بعضی ها احساس شکست کردند.»
در واکنش به این نوشته، یکی دیگر از عناصر ضد انقلاب در بالاترین نوشت: چی می گی بابا دلت خوشه. همه چیز تموم شده تو تهران. هیچ خبری نخواهد شد. حتی اگر مجوز هم صادر می شد چیزی جز آبروریزی گیرمون نمی آمد.
کاربر دیگر بالاترین که به شدت از کروبی و موسوی عصبانی بود، آنها را به جاسوس های دوجانبه تشبیه کرد و نوشت: بعد از یک سال کشمکش قرار بود اپوزیسیون به خیابان بیایند که موسوی و کروبی بیانیه صادر کردند که بله، به خیابان آمدن صلاح نیست. حالا اولا اگر شوری هم بود، از بین رفته و سرخورده تر می شویم و دوم اینکه با غربال سکولارها و به قولی براندازها از دیگران، حساب دست نظام می آید و می توانند راحت تر آنها را تارومار کنند.
اما یکی از همکاران سایت بالاترین معتقد است «اقدام موسوی و کروبی اقدامی تاکتیکی بود تا اگر روز شنبه تظاهراتی شکل نگرفت، نشود علیه آنها جنگ رسانه ای راه انداخت بلکه می شود گفت بدنه به حرف آنها گوش داد و نیامد.»
از سوی دیگر، سایت جرس وابسته به بهاءالله مهاجرانی (در مبدا لندن) در توجیه درماندگی سران فتنه ادعا کرد: این یک عقب نشینی تاکتیکی بود برای مترصد زمان دیگری شدن(!)
سایت افراطی خودنویس نیز در تکمیل بیانیه سران فتنه نوشت: این بیانیه آب سردی بود بر سر هواداران جنبش سبز. دو روز قبل، موسوی و کروبی کنفرانسی خبری باحضور رسانه های خود برگزار کردند که به جز چند عکس، هیچ مطلبی درباره آن منتشر نشد و اتفاقاً همین مسئله، شک و گمان هایی را برانگیخت مبنی بر اینکه مطلبی یا هشداری به آنها گفته شده است. این روزها صحبت از تظاهرات و سوت و الله اکبر بود اما این بیانیه نقطه پایانی بود بر همه این گمانی زنی ها. آنچه اتفاق افتاد درس خوبی بود برای کسانی که از بام تا شام بدون در نظر گرفتن واقعیات تلخ جامعه، فقط و فقط پشت کامپیوترشان به دستگاه های تولید شور بدون شعور در جامعه مجازی تبدیل شده اند.
خودنویس با «شوک آور» توصیف کردن عقب نشینی سران فتنه نوشت: در حالی خبر بیانیه موسوی و کروبی مخابره می شود که روزنامه کیهان صبح پنج شنبه صدور چنین بیانیه ای را پیش بینی کرده بود، پیش بینی کیهان و ساعاتی پس از آن، انتشار بیانیه، می تواند جالب و شک برانگیز باشد.
یکی از کاربران خودنویس هم با لحنی مأیوسانه نوشت: فاتحه مع الصلوات. سرانجام فتیله جنبش پایین کشیده شد. البته ظاهراً سبزها هنوز نمیخوان باور کنند که این بیانیه واقعیه. و اونهایی هم که باور کردند با تفسیرهای عجیب و غریب سعی در بیرون کشیدن یکسری توهمات تسکین دهنده هستند تا با اون حداقل موقتاً آروم بشن. گاهی اوقات واقعاً آدم از این تفکرات خنده دار تعجب می کنه. یعنی هیچکس دم اسب تروا را که از این بیانیه زده بیرون نمیبینه؟ این دو نفر شدند اسب تروای حکومت در جنبش! ... حالا از فردا خواهند گفت دیدید ما چقدر معقول هستیم، پارسال همه به خاطر ما آمدند، امسال که گفتیم نیایید، نیامدند!
مهدی جامی سردبیر اخراجی رادیو زمانه اما معتقد است: ظاهراً قرار بود ۲۲ خرداد اتفاقی بیفتد، وزارت کشور گفته بود تعهد بدهید که راهپیمایی مسلحانه نخواهد بود. وزارت کشور گویا این بار نرمش داده و اصلاً بدش نمی آمد راهپیمایی برگزار شود تا یک تسویه حساب اساسی راه بیفتد و همه چیز گردن اپوزیسیون انداخته شود و آتش سنگین توپخانه رسانه ای راه بیفتد.
در این میان سایت ضدانقلابی «ایران گلوبال» حرکت موسوی و کروبی را «تاکتیک استیصال» توصیف کرد و تصریح نمود آنها از سر استیصال و درماندگی و هراس از متهم شدن بیشتر به ساختارشکنی، بیانیه لغو راهپیمایی را صادر کرده اند و سرانجام سایت روزنت از قول کریم لاهیجی نوشت: ادامه سیاست های یک سال گذشته می تواند به سرخوردگی بیشتر بخش بزرگی از اپوزیسیون بینجامد به خاطر اینکه ریسک و خطر آن روند بسیار بالاست و همه آمادگی مقابله با خطر را ندارند.
*برنامه هستهای را متوقف نمیکند اما شاید به اپوزیسیون روحیه بدهد!
چند ساعت پس از صدور قطعنامه ضد ایرانی در شورای امنیت، نمایندگان کنگره آمریکا این قطعنامه را ضعیف ارزیابی کردند.
به گزارش خبرگزاریها، نمایندگان کنگره تحریم جدید را ضعیف و ناکافی می دانند و معتقدند باید دولت آمریکا به همراهی اتحادیه اروپا تصمیم دیگری برای تحریم اتخاذ کند.
پوتین نخست وزیر روسیه هم در گفت وگو با خبرگزاری فرانسه تاکید کرد: قطعنامه تحریم های شورای امنیت برای حل مسئله هسته ای ایران بی تاثیر است.
وی افزود: آیا یکی از این تحریم های شورای امنیت را می شناسید که در قبال کشور دیگری تاثیرگذار بوده باشد. در کل این تحریم ها اثرگذار و فعال نیستند. جامعه بین المللی نباید در قبال ایران عجولانه رفتار کند.
روزنامه واشنگتن پست چاپ آمریکا نیز ادعای انزوای ایران را به چالش کشید و نوشت: دولت اوباما بعد از شانزده ماه و در حالی که ایران سانتریفیوژهای بیشتری را نصب کرده و تاسیسات غنی سازی را افزایش داده است، ادعای انزوای ایران را می کند. اصطلاح «انزوای ایران» تنها برای دولت آمریکا خوشایند می باشد در واقع باعث انحراف ایران از تداوم برنامه هسته ایش نخواهد شد.
برلینر سایتونگ چاپ آلمان هم می نویسد: تحریم های شورای امنیت هیچ گاه در قبال هیچ کشوری به ثمر نرسیده است. اما در مورد ایران قطعنامه ضرورت داشت چون اوباما تحت فشار شدید قرار داشت تا به نحوی در قبال ایران دست به کاری بزند.
محافل سیاسی و رسانه های غرب طی روزهای اخیر غالبا قطعنامه اخیر را فاقد ویژگی اثرگذاری و صرفا به عنوان اقدامی سمبلیک در جهت القای انزوای ایران ارزیابی کرده اند. آنها در عین حال می گویند صدور این قطعنامه ضد ایرانی در جهت احیا و بازسازی روحی اپوزیسیون جمهوری اسلامی است که در روند حوادث یک سال گذشته دچار فرتوتی و آشفتگی روانی مضاعف شد.
ظاهرا به همین دلیل هم بود که باراک اوباما ساعاتی پس از تصویب قطعنامه در شورای امنیت، علنا از اپوزیسیون موسوم به جنبش سبز حمایت کرد و با لحنی فریبکارانه گفت: هدف این تحریم ها مردم ایران نیستند. راه دیپلماسی بسته نیست. ما در سالگرد انتخابات ایران، سرکوب معترضان و قتل بی گناهان را به یاد می آوریم.
اوباما گفت: «امروز شورای امنیت شدیدترین تحریم ها را علیه ایران تصویب کرده است. ایران سال ها است که به تعهدات بین المللی خود در چارچوب معاهده ان پی تی عمل نکرده، به قطعنامه های شورای امنیت بی اعتنایی کرده و تعهدات خود را زیر پا گذاشته است.»
رئیس جمهور آمریکا افزود: «ما خواستار پایان انزوای سیاسی و اقتصادی ایران و آینده بهتر برای مردم این کشور هستیم.»
اوباما همچنین در پیامی به نشست «مؤسسه ملی دموکراسی در واشنگتن» و اهدای جایزه ویژه دموکراسی به جنبش اعتراض سبز ایران مدعی شد: شجاعت مخالفان در ایران الگویی برای همه ماست و ما را به چالش می کشد تا تاریخ را به سمت عدالت هدایت کنیم. ما از مبارزه مخالفان حمایت می کنیم.
در این نشست در کنار مقامات آمریکایی نظیر جان مک کین، عناصر ضد انقلاب فراری نظیر عباس میلانی، مهناز افخمی، علی اکبر موسوی خوئینی، آذر نفیسی، فریبا داودی مهاجر و... حضور داشتند.
هیلاری کلینتون نیز در جریان دیدار از باربادوس با جمع کردن چالش هسته ای با ایران و حمایت از فتنه سبز گفت: ما از لغو راهپیمایی مخالفان در ایران متأسفیم. ما با آنها اعلام همبستگی می کنیم. مجموعه ای از اتفاقات شامل سرکوب مردم، دستکاری در انتخابات و این واقعیت که آنها صادر کننده و وارد کننده فعالیت های تروریستی در جهان و پیگیر سلاح های اتمی هستند همگی حاکی از آن است که رژیم ایران بسیار خطرناک است. تحریم اخیر شورای امنیت معطوف به سرکوبگران مردم ایران است. لغو راهپیمایی اپوزیسیون در ایران نه تنها باعث تاسف بلکه نشانگر این است که چرا جمهوری اسلامی، نگرانی عمده ای در دنیا به وجود آورده است.
:: موضوعات مرتبط:
سیاسی ,
,
:: بازدید از این مطلب : 302
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1